HTML

Home

Új regényt írok Meyer rajongóknak és egyéb értelmes embereknek, akik szoktak olvasni. Itt figyelemmel követheted ahogy haladok vele.

Friss topikok

Vámpír, vagy csak éjjeli bagoly?

2010.02.09. 16:26 Lovessence

Ma egész nap készülődöm, hogy leírjam a Lovessence első mondatát. Az első mondat irtóra fontos. Meg persze a többi is, de az első kábé annyira, mint a borító. Ha az rossz. már teszi is le mindenki.

Szóval egész nap agyalok, és várom, hogy eljöjjön az én időm, az éjszaka, mert akkor tudok igazán írni.

Persze nagyon sok mindent tudok már. Itt van például a főszereplő: Audrey. Audrey gimis egy amerikai kisvárosban, amit Magyarországon még nagyközségnek mondanánk. Tudom, hogy fekete a haja és smaragdzöld a szeme, de első ránézésre nem tűnik különös lánynak.

Vagy mondjam meg inkább, mi az a Lovessence? Nos, a Lovessence itt van az íróasztalomon, és időnként beleszagolok. (A debreceni Meyer rajongók, akik ott voltak a Méliusz könyvtárban, tudják miről beszélek.) Mivel az egész regénysorozat éppen erről fog szólni, most nem mondhatom meg pontosan a szerepét, de az ugye egyértelmű, hogy köze van a szerelemhez, és nagyon finom illata van, különben nem szagolgatnám.

Ami azt illeti, jó lesz, ha sietve belefogok, mert az első kötet kb 400 oldal lesz, ami gépelt oldalban 150. Erre pedig 100 napom van. MInden nap meg kell írnom két oldalt, legalább. Mégpedig jól, mert mindenféle átirogatás, újrakezdés nem fér bele az időmbe.

Nem is csacsogok itt tovább, bár még világos van, ezért írás helyett szobabicajozom egy darabkát. Közben olvasni szoktam, de most inkább gondolkozom azon az első mondaton.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bosnyakviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr191743039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása