HTML

Home

Új regényt írok Meyer rajongóknak és egyéb értelmes embereknek, akik szoktak olvasni. Itt figyelemmel követheted ahogy haladok vele.

Friss topikok

Blog a Fesztiválon

2010.04.24. 23:22 Lovessence

Kedveseim itt a blogon.

nagy élmény volt ma, hogy sokan ott voltatok, és milyen sokáig a Fesztiválon. Azt hiszem, azok, akik kitartottak, elég titkot is megtudtak a LOVESSENCE-ről.

Hamarosan fotót is láthattok majd jókedvű társaságunkról. Annyit beszéltem, hogy most egy kicsit jólesik hallgatni. (Ez pedig ritka alkalom, mint a fehér holló.)

AKik ott voltak, olyan jól érezték magukat, hogy kérték, még a tanév vége előtt szrevezzünk egy rendes Lovessence blog bulit. Már tervezem is. Tetszeni fog Nektek.

Bárki jöhet majd és hozhatja magával szeretteit, ez már biztos. Kérlek, ha szívesen jönnétek, írjátok meg, mikor mentek osztálykirándulásra, és hasonlók, amikor garantáltan nem lenne jó. Igyekszem úgy intézni, hogy minél többen ráérjenek.

MIvel sokan érkeznek mostanában ide a blogra, és már bonyolult összeszedniük a részleteket, egybe fogom másolni azt, amit darabokban már feltettem.

Ami a szöveget illeti, szeretném, ha tudnátok, hogy ezek mind nyers, át nem olvasott, részletek, amikben lehet szóismétlés, béna mondat, mindeféle. De ha még át kellene olvasnom, nem lenne türelmem babrálni vele. Majd később.Na és amit úgy láttam, nem sikerült rendesen elmondanom: a LOVESSENCE SOROZAT!!! Ha nem akarnám, akkor is az lenne, mert a sztori már olyan bonyolult a fejemben, hogy egy kötetben lehetetlen volna eliontézni.

Többen kérdezték, hogy Audrey hogy néz ki. Nos: kifejezetten alacsony, törékeny (de nem betegesen sovány), a haja a válláig ér, egészen sötét, majdnem fekete, enyhén hullámos, a szeme smaragdzöld, és hatalmas. Sötét hajától úgy tűnik, mintha jóformán világítana. Arca enyhén szív alakú, de nem széles, hanem inkább kicsit keskeny. A szája szépen ívelt, és kis arcához tökéletesen illik. Az orra keskeny, arányos, de az orrnyergében van egy alig láthatóan apró törés, éppen csak akkora, hogy ne legyen tökéletes, de ahelyett, hogy elcsúfítaná, inkább érdekessé teszi az arcát.

Pat, a barátnője nagyon szőke, hatalmas, csigás hajzuhataga a legfőbb éke. A szeme nefelejcskék, az orra pisze, a szája nagy és érzéki. Patnek kifejezetten homokóra alakja van, amit az öltözködéssel ki is hangsúlyoz, és csípőjét szexisen riszálva jár, ami hipnotizálja a fiúkat, csakúgy, mint Pat arcán az az elszórt néhány szeplő. Pat jó fél fejjel magasabb Audrey-nál.

Most ennyivel elégedjetek meg, mert ki kell pihennem magam holnapra, amikor talán ugyanannyian jöttök, mint ma. Nagyon várlak ám!

Most nézzétek meg ezt a fotót! Hát nem tök úgy festünk, mint egy tök régi, összeszokott baráti társaság? És a vicc az, hogy én tíz perc alatt úgy is éreztem magam.

 

21 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bosnyakviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr1001949075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victoria531 2010.04.25. 10:59:06

Szia!

Tegnap megígértem a könyvmolyképzős bulin, hogy jövök kommentelni, hát itt vagyok :) Ma rendesen végigolvastam a részleteket, hátha lesz valami konkrét megjegyzésem, de nemigen akadt. Nekem még valahogy nem álltak össze annyira a dolgok, hogy gondolkodni kezdjek rajta, hogy jó vagy rossz pontokat keressek, de annyi biztos, hogy a figyelmemet felkeltetted, és már könyvet várók tábora most már végképp gyarapodott egy emberrel :)

Amúgy még visszatérve egy régebbi bejegyzéshez, én imádom Scott Westerfeld sorozatát, hű olvasója vagyok, és habár nem olvastam angolul (egyelőre), szerintem a fordítás is nagyon jó, már nem mintha sokat számítana a véleményem... Mindenesetre nagyon bízom a Breaking Dawnban is, abban már szinte 100%-ig biztos vagyok, hogy az angol után a fordítás sem fog csalódást okozni végre.

Sok sikert a Lovessence-hez, szerintem visszajáró vendég leszek erre :) A blogos bulira meg nagyon szívesen elmennék, én elvileg osztálykirándulásra sem megyek, úgyhogy nincs is akadálya semmiképp :D

Viki

Angi79 2010.04.25. 11:29:43

Nagyszerű volt a tegnapi nap a Könyvfesztiválon, mindenki nagyon kedves és közvetlen volt a Könyvmoly pavilonnál.
És a Lovessence illata! Valami fantasztikusan finom boldogság illat. Köszi, hogy megmutattad.
Kedves Viki, a jókedvű csoportkép elindult a postafiókod felé.
Angi

Kucher Dóri 2010.04.25. 11:35:01

Sziasztok!

Hú tegnap baromi jól éreztem magam!Nagyon vártam már, hogy végre találkozzunk Viki!Ez volt életem egyik legjobb Szombat délutánja!JAJJ DE JÓ VOLT!!!!!!!!!Én osztálykirándulásra Május 17-21-ig megyek, szóval ezen kívűl, (ha addig nem történik semmi) akkor tuti ott leszek a bulin! A Lovessence nagyon finom volt!A Június 3-i könyvhéten azon a Vörösmarty-teres dedikálós Braking Dawn-os dolgon én szeretnék neked segíteni Viki,szórólapot vagy nemtom mit osztogatni!;)A LOVESSENCE-s póló hogy fog eljutni hozzánk? A csoportképünket lécci nekem is küldjétek el! Aki tegnap ott volt a beszélgetésünkön ha van valakinek msn-je akkor lécci vegyen, fel,mert NAGYON szívesen beszélgetnék vele! :) Msn-em: kucher_dori@citromail.hu Viki! A ma a Millenárison(Vasárnap) ha megfordul a lerágott fülü tanárom, Ági nénim,arról mindenfélképpen írd le a blogra, hogy miről beszélgettetek, meg mit beszéltetek meg! nagyon kíváncsi vagyok!Fanni nekem nagyon teccettek a rajzaid, iszonyú ügyi vagy! Mindenkinek PUSZI! sziasztok!

Kucher Dóri 2010.04.25. 11:39:19

Még valami: Angyanl(Kitti) te voltál ott, akit, tudod öregebbnek néztünk a Vikivel? 16-nak néztünk, pedig csak 14 vagy! Te voltál az, vagy van több Kitti, vagy máshogy hívnak, és én emlékszek rosszul? Bocsi akkor!

JInx88 (törölt) 2010.04.25. 15:04:09

Én a pénteket is nagyon élveztem és a szombati bulit is.... tök jó h lesz promo buli mert igy egy csomoan megismerhetik a könyvet.... én tuti megyek

sachiko 2010.04.25. 15:42:47

Szia Viki és lányok!
Tegnap én is ott voltam a fesztiválon és megismerhettem a Lovessence illatát, illetve hallhattam róla. Ma szerintem el is olvasom az eddigi bejegyzéseket, illetve megpróbálkozom vele.
Ezentúl gyakrabban fel fogok nézni :)
Csilla

Carlie~Kitti · http://kellan-lutz.atw.hu 2010.04.25. 22:38:47

Szia Viki!

Júúj, de jó volt ott lenni a fesztiválon tegnap és a Lovessence illata nagyon fincsi, és alig várom, hogy bevethessem majd a pasiknál is ;) Nagyon-nagyon jó ötleteid vannak Viki, és alig várom már, hogy a kezembe foghassam a könyvet, és el is olvashassam. :D

Köszönjük szépen, hogy feltetted hogyan is néz ki a mi Audrey-nk. Én valami sötétebb, de mégis tiszta szépségnek képzeltem őt, és valahogy ez a te képzeletedben is hasonló. Bájos, de mégis különleges és tiszta, de a zöld szeme, és a szinte fekete haja sötétebb szépségé teszi!

Remélem hamarosan jön egy újabb részlet a könyvből, és lelkesen fogsz nekünk majd blogolni. ;)

Puszi, Kitti

Ui.: Dóri, én vagyok az Kitti alias Carlie alias az akit idősebbnek néztetek ;)

Lovessence 2010.04.25. 23:50:13

@Carlie~Kitti:
AUdrey kinézetét igazából miattad tettem fel, különben nem gondoltam annyira fontosnak, pedig igazad van, őt tényleg kívül, belül pontosan kell ismernünk.
nekem is igazán csúcs volt a tegnapi nap. Szárnyakat kaptam tőletek.
Remélem, nem azt mondtad akkor, hogy pont május 22-én semmiképp sem érsz rá! MIndenképpen szeretném, ha ott lennél.
Pussz

Lovessence 2010.04.25. 23:51:01

@mademoiselle shiláá: Szia!
Látod, összeraktam egybe, hogy ne kelljen keresgélned. Remélem, nem kutyultam teljesen össze a részleteket!

Lovessence 2010.04.25. 23:52:58

@JInx88: Igazad van, már péneteken is jó volt, de a szombat a csúcs!
Különben nagyon vicces volt, hogy a legtöbben akik eljöttek, olyanok, akik mélyen hallgatnak itt a blogon, és csak figyelnek. Ők nem kevesen vannak. Remélem, mostmár megered egy kicsit a klaviatúrájuk!

Lovessence 2010.04.25. 23:54:09

@Angi79: Drága ANgi!
Köszi, megkaptam és szuper, csak ne lennék ilyen béna, és fel bírnám tenni ide!
Hiába minden jótanács, képtelen a blogom!

Lovessence 2010.04.25. 23:57:21

@Victoria531:
Szia Viki!
Emlékszem Rád, persze. Tudtam, hogy tényleg eljössz :-)
Maradj is velünk, és le ne maradj a buliról!
Már egy csomó irtóra aranyos, jófej ember összegyűlt, csak még nem ismeritek egymást. De én már látom, hogy itt nagy barátságok lehetősége van a levegőben.
Nem sürgetlek, hogy hozzászólj. Majd, ha úgy érzed, úgy is megteszed.
KÖszi, hogy itt vagy!

Kucher Dóri 2010.04.26. 08:07:18

@Carlie~Kitti: Oh bocsi, hogy azt hittem , hogy a másik Kitti vagy! BOCSIIIII!Kitti msn-eznél velem? *-*

Angi79 2010.04.27. 13:34:11

@Lovessence: Nézzük, be tudom-e ide linkelni, hátha itt is megtalálják az érdeklődők.
Csak tudnám, hogy a blog.hu thml kódot használ-e?
<a href="http://s999.photobucket.com/albums/af113/szangelika79/?action=view¤t=Knyvfesztivl2010042417.jpg" target="_blank"><img src="http://i999.photobucket.com/albums/af113/szangelika79/Knyvfesztivl2010042417.jpg" border="0" alt="Konyvfesztival"></a>

Angi79 2010.04.27. 13:35:38

@Angi79: Hát nem html kódos... puff neki. Akkor ezen a linken lehet megnézni a csoportképet:
i999.photobucket.com/albums/af113/szangelika79/Knyvfesztivl2010042417.jpg

Kucher Dóri 2010.04.27. 16:18:59

@Angi79: TÖK JÓÓÓ LETT!!! KÖSZIIIII!

M@minti 2010.04.27. 16:25:20

Elárulnátok, hogy ki kicsoda? Vagy titok? Ha nem, akkor mondjuk lehetne balról jobbra egy felsorolást, hogy kik láthatók a képen... :)

Kucher Dóri 2010.04.27. 17:30:13

Én annyit tok, hogy Bal oldalon szélen farmerdzsekiben Kitti~Carlie utána nemtom már nem emlékszem :S, középen Viki utána Én :D zöldben fehér övvel.. BOCSIII A TÖBBIEKTŐL, DE ENNYIRE EMLÉKSZEM!

Lovessence 2010.04.27. 17:52:55

Ez biztos. Dóri mellett hátul Dave, mellette kikukucskál Angi, aki a képet feltette, és szuper blogja van. Mellettem pedig balra Orsi (ő még nem szólalt meg itt a blogon), jobbra Dóri. Kérjük szépen a többieket is, hogy mondják meg a nevüket, ha tudhatja mindenki.

V.David · http://davidvweb.freeblog.hu/ 2010.04.30. 09:52:38

Balról: Kitti(Carlie), Csilla(Shiila- asszem így írta magát),..., Orsi, Viki, Dóri, Dave, Angi(ha jól értem a fentebbi kommentet), Rita(Ria)

A pontozott hely azért van,mert őt nem tudom,h ki és elnézést ezért. A Többit meg megpróbáltam kikövetkeztetni a kommentekből és van akiről tudom,h ki:D

V.David · http://davidvweb.freeblog.hu/ 2010.04.30. 09:56:11

Igen ahogy gondoltam:P Shiláá, azért keverem,mert már nem igen használjuk egymás Chates nevét:D
Csilla sorry,h nem jól írtam fentebb egyel:-D
süti beállítások módosítása