HTML

Home

Új regényt írok Meyer rajongóknak és egyéb értelmes embereknek, akik szoktak olvasni. Itt figyelemmel követheted ahogy haladok vele.

Friss topikok

Hasonlítasz Audrey-ra, vagy Patre?

2010.04.28. 07:08 Lovessence

Ha úgy gondolod, hasonlítasz a két lány valamelyikére, küldj egy fotót a bosnyak.viktoria@konyvmolykepzo.hu címre! Feltenném a blogra. Ha többen is lesztek, akkor szavazhatunk is, hogy ki leginkább audreys.

Fanni! Ha itt vagy a blogon, örülnék, ha lerajzolnád Audrey-t! De ha bárki másnak is kedve támadt ilyesmire, szintén küldje a fenti címre!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bosnyakviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr561958159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Fanni 2010.05.28. 22:12:20

Most láttam meg ezt a bejegyzést. Le fogom rajzolni, azt garantálom! ^-^ Már le is mentettem a leírásukat, és vannak terveim is. Viszont elég mangás lesz. Vagy ne legyen annyira? Mert én azt is megtehetem :3

Lovessence 2010.05.29. 00:00:43

Fannikám! AZt csinálsz, amit akarsz.
A lényeg, hogy elégedett legyél vele, no meg persze mutasd meg nekünk is.
A stílus is Tőled függ, hiszen itt most az a lényeg, hogy Ti milyennek látjátok, képzelitek a szereplőket.
Ha akarod, Sadey néni leírását is elküldhetem Neked.
Sadey nénit Benina már megrajzolta, úgy ahogy ő gondolja, csak még nem sikerült szkennerhez jutnom, hogy megmutathassam.
Jó munkát!
süti beállítások módosítása