HTML

Home

Új regényt írok Meyer rajongóknak és egyéb értelmes embereknek, akik szoktak olvasni. Itt figyelemmel követheted ahogy haladok vele.

Friss topikok

Rájöttem valamire

2011.01.07. 23:54 Lovessence

MIután tegnap a GoogleEarth segítségével végigmentem az útvonalon, egészen földközeliben, sikerült kiderítenem, hogy sehol nincs ott egy tenéyrnyi erdő sem.

Ellenben a Mines of Spain Recreation Area területén, ahol a Dubuque emlékmű is áll, VAN csengőlinka!!! Meg szarvas. Vagyis tévedtem: a körtefás tisztás Dubuque város közelében van.

Ezért most átpakolom oda az egészet. Már azt hittem, túl vagyok ezen a részen.

Egyelőre egyre rövidebb az egész sztori, mert iszonyú sokat törlök. Adurey az idegeimre megy a bonyolult, és nem túl szórakoztató dumájával. Agyonfilózza magát, kicsit mint Bella. AZért őrá nem kéne hasonlítani. Különben is meg van már a főszereplőm a filmhez, nem kell Kristin, akkor sem, ha minden díjat visz. :-)

 

Jó hétvégét mindenkinek, aki nem a félévi jegyekre hajt éppen. Nekik asszem semmilyen jókívánság nem használ hangulat ügyben. Ügyesek legyetek, szorítok!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bosnyakviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr832568745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kucher Dóri 2011.01.08. 11:18:30

Köszi,hogy szorítasz! ;) Ki a főszereplő a filmhez? :O

Lovessence 2011.01.08. 15:57:58

@Kucher Dóri: Hát Szabó Kitti, akinek Maggie is ugyanezt mondta a Shiverrel kapcsolatban, de én előbb mondtam neki, hogy lehetne AUdrey.:-)
Pusz

Kucher Dóri 2011.01.08. 19:16:57

Tökjó! Tényleg,illik rá..:) mikor lesz a forgatás? :P majd én is lehessek valaki *-* lécci tök8,hogy ki,de áww :D
süti beállítások módosítása