HTML

Home

Új regényt írok Meyer rajongóknak és egyéb értelmes embereknek, akik szoktak olvasni. Itt figyelemmel követheted ahogy haladok vele.

Friss topikok

hahó!

2010.12.22. 22:46 Lovessence

Drágáim!

Köszönöm a kitartást. Látom ám, hogy nem adtátok fel.

Sajnos az elmúlt hónapokban nagyon sok olyan körülmény jött össze, ami miatt nem haladtam a Lovessence-szel, pedig tudom, mennyire várjátok. Mea culpa!

MOst azonban újult erővel ugrom neki, és itt leszek a blogon is, de inkább csak, hogy a haladásról beszámoljak, nem pedig túl sok új részlettel

Öröm volt látni sokakat közületek Maggie Stiefvater dedikálásán.Édes-aranyosak vagytok, mindig erőt öntötök belém. Igen, kérlek, piszkáljatok csak, hogy siessek!

Szíves figyelmetekbe ajánlom Maggie oldalát a fotókkal, és a beszámolóval, magyarországi élményeiről:

A facebook vöröspöttyös, szeretem oldalán még több fotó van, amik közül sokhoz írtam kommentet. Magatokat is megtalálhatjátok, ha ott voltatok.
Ebből kiderül, hogy már én is beadtam a derekam és fent vagyok a virtuális létben, nem csak itt és az iwiwen. Örülök, ha bejelöltök.
 
Most megyek, hátha haladok is egy keveset. Vagy többet.
Puszi
 
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bosnyakviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr982533506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kucher Dóri 2010.12.24. 15:45:27

Jajj,Istenem ezt már nagyon vártaaam! (= Azt,hogy végre írhassak megint kommentet és halljak rólad Viki! :) Én nem is a részleteket akarom(persze szuperek voltak),hanem,hogy gyere a blograa!! :D Ez is elég, a könyvet úgyis elsőnek fogom megvenni :P Nagyon boldog Karácsonyt,névnapot,újévet kívánok! :D Minden nap néztem a blogot..MINDEN NAP! :) Reménykedtem,szuggeráltam a képernyőt,hogy megjelenjen egy új bejegyzés! :D A képeket már láttam facebook-on és nagyon cukik lettek! ;) Na megyek mert már a fa áll,fel van díszítve de készülődünk! Mindenkinek sok puszi és kellemes ünnepeket!
süti beállítások módosítása