HTML

Home

Új regényt írok Meyer rajongóknak és egyéb értelmes embereknek, akik szoktak olvasni. Itt figyelemmel követheted ahogy haladok vele.

Friss topikok

Deadline

2011.01.01. 22:43 Lovessence

Nos, a deadline angolul határidőt jelent, s ugyebár a "dead" az halott. Vagyis aki átlépi a határidőnek megadott vonalat, annak annyi.

Én most már tényleg nem léphetem át, mert már így is kétszer megtettem, bár nem szándékosan.

Tudom, hogy sokan vártáok a Lepkelányt a karácsonyfa alá, de a Jézuskának ezt nem sikerült teljesítenie. Én is reménykedtem benne, hogy egyszerűen ott találom, de már ajándékokat kaptam.

Persze iszonyúan örültem nekik, de azért nem bántam volna, ha a könyv is ott van. A dárga aranyos könyvtárosok még az ünnepek előtt meg akartákvenni tőlem mindenfelé az országban, mert hiába próbálták a neten megrendelni.

Szóval: írom. Most. És hamar készen kell lennie. Megjelenni mindenképpen a KÖnyvhét első napján fog, vagyis június legelején.

Azért ha kész, valahogy megünnepeljük, azt tuti. :-)

Most megyek is, mert lassan este 11 lesz és írni kell.

Puszi Nektek és még egyszer boldog Új Évet!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bosnyakviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr982553204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kucher Dóri 2011.01.02. 11:54:36

Jajj de jó, jajj de jóó! Június legeleje, a szülcsinapcsim közelébe! :DDD Ott leszek rögtön nyitásra és én leszek a legelső aki megveszii! :PP És egész nap ott fogok ülni és beszélgetek veletek! :) Úgy mint tavaly! :D Mikor lesz már június? :'(

Kevin^^ 2011.01.19. 19:22:50

wááhhhhhh de jó!!! várjuk!
süti beállítások módosítása