HTML

Home

Új regényt írok Meyer rajongóknak és egyéb értelmes embereknek, akik szoktak olvasni. Itt figyelemmel követheted ahogy haladok vele.

Friss topikok

Pillangó?

2010.04.11. 18:40 Lovessence

Köszönöm Nektek, hogy ilyen lelkesen írjátok meg a véleményeteket.

Valóban, a pillangó sokkal szebb, mint a lepke.

Én azt szerettem volna címnek, de a kiadóm szerint létezik valami nagyon híres bestseller ezen a néven.

Én mondjuk nem ismertem, de nyilván így van.

Lehet, hogy a Pillangólány lenne a legjobb?

Viszont arról nem valami éjjeli pillangó jut eszetekbe, már annak, aki tudja, mit jelent ez?

Szóval kitartás, nem sokára kaptok újabb részletet!

Addig pedig megosztok veletek valami fontosat:

Biztosan hallottátok, hogy lezuhant a lengyel államelnök repülője és mindenki meghalt, aki rajta volt.

Képzeljétek, rajta kellett volna lennie egy nagyon jó barátunknak, a volt lengyel nagykövetnek (mármint aki Budapesten volt lengyel nagykövet pár éve, és most magas szintű minisztériumi főember Lengyelországban)

Hetente utazik azzal a géppel, és ezúttal is előző nap volt rajta, és ugyanoda utazott, ahová az államelnök, csak ő most a miniszterelnőkkel ment, és szabadnapot kapott aznapra, amikor a szerencsétlenség volt.

Az igazság az, hogy nagyon sajnálom a lengyeleket, most mégis rettentően boldog vagyok, mert amikor a hírt hallottam, jóformán 100%-ig biztos voltam benne, hogy  a barátunk is meghalt.

Az ilyen sztorikat általában idegenekről hallja az ember és el sem hiszi, de ez tényleg így történt.

 

No pá, amíg hamar fel nem teszek megint valamit!

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bosnyakviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr471912573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borostyan 2010.04.11. 20:35:09

A LepkeLány nekem azért tetszik mert a Lepke is meg a Lány is ugyanazzal a betűvel kezdődik. Így számomra olyan dallamos. A Pillangó szerintem csak önmgagában hangzik jól. Ha már egy "alacsonyabbrendű" szót is hozzátoldasz az már nem ugyanaz. Legalábbis szerintem.

A Kiadó szerintem Henri Charriére régi bestseller könyvére gondolt, amiből film is készült.

Hú ezt szerencsét! (Bár szerintem ez több volt mint szerencse) A barátotoknak még biztos fontos feladatot szánt a sors.

ClaudiaOffical 2010.04.12. 19:16:48

a lepkelány nekem is tetszik :)kitartást a könyvhöz !!!és a barátodnak sok szerencsét a továbbikban :)

Kucher Dóri 2010.04.13. 14:51:13

Nekem is tetszik a lepkelány! Viki van egy ÓRIÁSII hírem! Képzeld, tudod mondtam, hogy a tanáromnak kölcsönadtam a könyveidet, és a szünetben elolvasta őket, és képzeld azt mondta, hogy a Sirály a király az nagyon nagyon nagyon tetszett neki, és ajánlani fogja alsó osztályoban,DE MOST JÖN A NAGY HÍR!!! A Tündérboszidra azt mondta, hogy valószínüleg KÖTELEZŐ OLVASMÁNYNAK FOGJA ADNI A KÖVETKEZŐ OSZTÁLYÁNAK(neki most 8.os az osztálya) 5.-ben!!!!!!!!!!!!!!! TÖK SZUPI NEM?? És hogy szinte biztos, hogy el fog hívni, valószínüleg 4.-be szeretné majd és HOZZÁNK!! NAGYON VÁROM! Te már találkoztál velem amikor még kicsi voltam, vagy még egyáltalán nem is láttál? IZGULOK, mit szólsz? nem is gondoltad volna, hogy kötelező irodalom lesz a könyvedből mi? ;) Remélem örülsz neki!

Lovessence 2010.04.13. 23:17:51

@Kucher: Dórikám!
Ez tényleg nagy hír, mármint mind a kettő.
Kérlek szépen, azt is mndd meg neki, hogy a Sirályhoz van már ingyenes feladatlap, és hamarosan a többihez is lesz, hogy könnyebben taníthasanak belőle.
Az meg, hogy a Tündérboszit egész osztályok olvassák, tényleg igazán izgalmas nekem. Ez már sok helyen így van.Tegnap voltam pl Sárbogárdon, ahol a találkozóra méfg az anyukák is lejöttek, mert ők is elolvasták azokat a könyveimet, amiket a gyerekeik, mert kíváncsiak voltak, hogy miért tetszik nekik. Aztán pedig látni akarták, milyen aki írta.
nagyon várom már, hogy mehessek az osztályodba, de remélem, mi előbb is találkozhatunk. PL. jövő hétvégén a Millenáris parkban a Könyvfesztiválon.
Ott aztán nem kis meglepetések várják majd a LOVESSENCE rajongókat.
A biztos időpontokat majd megírom itt a blogon, de az iwiwen is mindenkinek.
Sajnos nem láttalak kisbaba korodban, mert Anyuval néhány évre szem elől tévesztettük egymást, csak akkor találkoztunk megint, amikor megszerveztem az osztálytalálkozót.
Akkor persze minden olyan volt, mint régen, semmi sem változott közöttünk.
Szóval remélem, hamarosan találkozom Veletek!
Puszi
u.i.: Csak attól félek, hogy végül szegény gyerekeknek meg kell majd tanulniuk az életrajzomat, ami tök fölösleges és unalmas. Elég, ha csak a könyveimet olvassák, szerintem abból elég kiderül rólam. :-)

Lovessence 2010.04.13. 23:19:04

@KLAU:
Köszi a szavazatot, és át fogom adni a jókívánságot.
Ha baja esett volna, most komolyan nagyon oda lennék, és biztos sokáig nem is tudnék írni.
ÍGy viszont írok! Kitartás, tényleg lesznek új részletek.

Lovessence 2010.04.13. 23:22:36

@borostyan:
Drága Borostyán!
Ugye készült a Könyvesztiválra?
Feltétlen szeretnék beszélgetni Veled.

borostyan 2010.04.14. 09:43:42

@Lovessence: Igen, tervezem hogy kimegyek?
Végig kint leszel?

Kucher Dóri 2010.04.14. 14:22:51

@Lovessence: megtanulni az életrajzodat tuti nem kell majd! Sürgetném a tanárt, de lehet, hogy már az idegeire megyek,hogy mindig megkérdezem, hogy hogy áll a dolog! :P Egyenlőre még csak egy osztálynak tervezi,de ha beválik akkor lehet,hogy éveken keresztül ez lesz az egyik kötelező. Azt mondta, egyenlőre úgy gondolja, hogy ez is lesz. Nem tudom, hogy el tudok-e menni, de mostmár próbálok minden úgy szervezni ;) milyen meglepetések? nekünk megsúghatod! meghalunk a kíváncsiságtól mire el jön az a hétvége! Puszii

KicsiZsu 2010.04.15. 19:36:45

Szóval végülis az álom szó le lett szavazva... :( De a pillangó tényleg kedvesebb, mint a lepke, reméljük az éjjeli pillangó meg nem egyértelmű asszociáció lesz rá :) A borító gondolom ezt fogja igazolni. Egyre kíváncsibb vagyok rá :D

EVSZV 2010.04.25. 20:35:27

Szia Viki!
Meglehet kérdezni, hogy mire jutottál az első kötet címével kapcsolatban? Hogy áll a szavazás?
süti beállítások módosítása