HTML

Home

Új regényt írok Meyer rajongóknak és egyéb értelmes embereknek, akik szoktak olvasni. Itt figyelemmel követheted ahogy haladok vele.

Friss topikok

+

2010.12.24. 00:26 Lovessence

NAGYON BOLDOG KARÁCSONY KÍVÁNOK NEKTEK!

REMÉLEM MINDENKI VELETEK LESZ EZEKBEN A NAPOKBAN, AKIRE VÁGYTOK,

A FA ALATT PEDIG TALÁLTOK SOK SZÉPET, REMÉLHETŐLEG KÖNYVET IS!

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bosnyakviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr742535951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M@minti 2011.01.01. 20:59:28

Szia, sziasztok! Csakhogy újra valami élet van itt, már kezdtem azt hinni, elfelejtődött az oldal. :S Neked, és mindenki másnak is kívánok nyugis,boldog új évet! :)
Vooolt könyv a fa alatt, de ami a Jézuskának írt könyv-kívánságlistám első helyén állt, még sajna nem jelent meg... :( Igen, a Lepkelány lett volna a favorit, de ezt a kérést még a Jézuska sem tudta teljesíteni, így aztán tovább ugrott A boszorka fényére. :) No persze ő sem okozott csalódást. :D
Hogy állsz a Lepkelány írásával? Ha nem jön közbe semmi, tipped szerint mikorra készülsz el vele? És ha te végeztél, még várhatóan mennyi időt vesz igénybe, amíg a megjelenésig eljut?
Remélem, hogy tényleg gyakrabban felbukkansz majd itt, nem is baj, ha nincsenek új részletek, mert úgyis már egyben olvasnám az egészet, de tényleg jó lenne hallani arról, hogy hogy haladsz. :)

BÚÉK még egyszer mindenkinek! :)

Twilight-addenda · http://twilight-addenda.blogspot.com 2011.01.01. 23:45:23

Sziasztok!

Úgy látszik kimászik végre Viki a sok fordítani való alól és meg-lep(ke) végre minket egy jó történettel.

Én már nagyon várom.

Lovessence 2011.01.02. 01:16:28

@Twilight-addenda: Drága Twilight-addenda! Mint látod, most is itt ülök és dolgozom. Igen, igen, dolgozom. Mármint írok, ha ezt muinkának lehet nevezni. Kétséges. Mindenesetre imádom a szóvicceket! Nagyon cuki amit írtál! Sajnálom hogy ebbe a könyvbe most nem írhatok ilyeneket, mert ha magyarul mírom bele, angolul nem lesz értelme, ha angolul, akkor meg fordítva. Na ez ugye épp olyan érthető, mint amiről beszélek. Aki ismeri eddigi könyveimet, tudja, hogy ez nálam alap. De most kíhúztam ezt az alapot az építméány alól és másik alapot tettem alá.
Remélem, ez is elég erős.
Azért te csak szóvicceljél nyugodtan!
süti beállítások módosítása