HTML

Home

Új regényt írok Meyer rajongóknak és egyéb értelmes embereknek, akik szoktak olvasni. Itt figyelemmel követheted ahogy haladok vele.

Friss topikok

Audrey vallomása

2010.05.25. 00:10 Lovessence

Fáradt voltam, mégsem éreztem, hogy ha lefeküdnék, el tudnék aludni, pedig nem felejtettem el, hogy holnap suli. Viszont nem hagyott nyugodni az, amit odafelé úton a kocsiban álmodtam. Kell tennem valamit azzal a hülye bloggal. Legjobb lesz, ha azonnal megszűntetem. Bár igaz, ketten is azt írták, hogy minden jóra fordult „bölcs” tanácsaim alapján, de a másik két lány. Bloodredtomato és Stinky95 még nem írt. Majd tőlük biztosan megkapom a magamét.

Egy kicsit remegett a gyomrom, miközben beírtam a link címét: http://audreyhelps.blog.com.

Nem lehet jó, ami vár rám. Egy új üzenet volt csak, méghozzá HelloKitty12-től. Nem szívesen olvastam el, de kellemesen csalódatm.

HelloKitty12:

@audrey

Szia Audrey! Bocs, de nem tudom megcsinálni, amit javasoltál. Biztosan bejönne, de képtelen vagyok rá. Ezért is vagyok egy igazi lúzer, aki sosem fogja megtalálni az igazit.

Nincs mégis valami más ötleted a csókolódzással kapcsolatban? Olyan, ami nekem való? Ne haragudj, de én nem vagyok olyan menő mint Te. Izgatottan várom válaszodat.

 

Mekkora szerencse! Nem ment oda az iskola legbeképzeltebb fiújához, és nem égette le magát! Hallelúja! Lássuk csak, mit is tegyek! Jaj, nehogy megint elrontsam! Aztán eszembe jutott a maréknyi most már fonnyadt virág a zsebemben. Elég volt a gondolat, s máris megnyugodtam. Nem csak megnyugodtam, de pontosan tudtam, mit kell felelnem HelloKittynek.

 

Audrey:

@HelloKitty12

Örülök, hogy nem hallgattál rám. Hülyeséget tanácsoltam neked. A megoldás teljesen más. Hidd el, most azt mondom, ami működni fog, és amit meg is tudsz csinálni. Ez az út az igazi csókhoz:

CSAK AKKOR NYISD CSÓKRA AZ AJKAD, HA SZÍVED MÉLYÉN ÉRZED A VÁGYAT, S A VÁLASZ TEBENNED LESZ.

 

Átolvastam, és biztos voltam benne, hogy ez lesz a megoldás. Ez jó. Most pedig üzennem kell a vérvörös paradicsomnak. Mit mondhjatnék valakinek, aki állandóan elpirul? Hogy ez így cuki, és biztosan tetszik a fiúknak? Ezt ki hinné el? És többé különben sem adhatok ilyen semmitmondó, félrevezető, buta tanácsokat. Ez a megoldás nem jött annyira könnyen, mint az előző. Sokáig csak ennyi állt előttem a képernyőn:

 

Audrey:

@bloodredtomato

 

Csak ültem ott, néztem magam elé, de minden elmosódott a szemem előtt, s valahogy mégis élesen kezdtem látni. Kibontakozott előttem Pira alakja.

- Tudod te azt! - mondta megnyugtatóan. - Te mindent tudsz. Csak akarnod kell, és eszedbe fog jutni. Használd a természet erejét, az a te kimeríthetetlen kincsestárad.

Csak akarnom kell? - gondoltam. - Hát én akarom. Akarok segíteni ennek a pirulós lánynak. Borzalmas lehet állandóan lángoló képpel állni mások előtt. Mit tehetne ezellen? Persze nem a vastag smink a segítség, nem a vakolat, ezt már akkor is tudtam, amikor leírtam. Akkor mi? MI?

Aztán már ezt is tudtam, és rögtön le is írtam.

 

Egy időre, úgy tíz napra kerüld a találkozást azzal a fiúval, bármennyire nehéz lesz is. Ezidő alatt minden reggel zuhanyozás után jó alapasoan dörzsöld be be a testedet illatos olajjal, amit magadnak készíts el!

Receptje egy adaghoz: 1 kis evőkanál sárgabarackmag olajba cseppent 1 csepp zsálya, 3 csepp bergamott, és 2 csepp geránium illóolajat.

Ezután állj a tükör elé meztelenül s nézd meg magad bátran! Mondd ki hangosan:

„Szeretem magam, szép vagyok, nőies vagyok.”

Ez alatt a tíz nap alatt ne menj szoliba, és az olaj használata után 8 órán belül ne napozz!

Folytasd ez 10 napig!

Ezután nyugoddtan újra találkozhatsz a Nagy Ő-vel. Amikor legközelebb a közelében leszel, és újra úgy érzed, elvörösödsz, az már nem ugyanaz a pirosság lesz. Ekkor gondolj arra, hogy az arcod csak ragyogóbb egy kis pírtól, még szebbnek, még hamvasabbnak látszol, mint a kívánatos barack. És ne feledd: szép vagy!

 

Átolvastam amit írtam. Hogy ezt honnan szedtem? Illóolaj? Honnan tudok én ilyeneket? Pedig ez nem sületlenség. Egészen nyugodt voltam,  mert tudtam, hogy pirospari tökéletes  tanácsot kapott tőlem.

Ezután úgy éreztem, tartozom még némi magyarázattal, ezért megírtam egy új blogbejegyzést:

Kedves Szerelmesek!

Be kell vallanom valamit: nem mondtam igazat Nektek. Még csak tizenhét éves vagyok, gimibe járok, és nem nagyon hasonlítok a szépséges Audrey Hepburnre. (Hogy a nevetséges ciciügyről már ne is beszéljek.)

Nem a keleti parton lakom, és nem vagyok egy nagy ász. Illetve még ez is túlzás: fogalmam nincs a fiúkról, még sosem jártam senkivel.

Csupa hülye tanácsot adtam, mert fontoskadni akartam, és azt hittem, menő leszek, ha másvalakinek adom ki magam. Most biztos irtóra csalódottak vagytok, és többé rá sem néztek a blogomra. Én megértelek. Úgyanígy tennék én is a helyetekben.

De ha mégis kitartotok, ígérem, soha többé nem verelk át Benneteket. És most úgy érzem, tényleg tudok igazi jótanácsot adni. Próbáljátok ki.

Amit ma HelloKitty12-nek és bloodredtomatonak írtam, szívből jött, és remélem, be is fog válni.

Hát ennyit. Még egyszer: bocsássatok meg az eddigiekért!

Audrey

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bosnyakviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr822029044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Twilight-addenda · http://twilight-addenda.blogspot.com 2010.05.25. 23:21:30

Szia Viki!

Regeltem már saját néven is(eddig a párom Klaric nevével írkáltam-firkáltam ide-oda. A blogbejegyzésedben olyan ügyesen van bent a cím Audrey blogjához, hogy linkként szerepel, de ilyen blog még nincs! Nem akarod esetleg létrehozni, nehogy elhappolja valaki a címet? Sztem 1-2 perc alatt meg lehet csinálni az aktiválást, aztán már a tied is a blog! Oda írhatnád fel az Audrey-blogos részeket egyelőre. Amikor valaki itt a blogon olvassa a sztorit belekattintva a linkbe pont ott találná magát, ahol a könyvben lesz majd ez a rész, de addig sokkal valósághűbb lenne az egész. Hm?

Nem akarok belebugyogni, csak olyan jó ötletnek tűnik.

M@minti 2010.05.25. 23:48:39

De jó, hogy Audrey ilyen bátor volt, és be tudta vallani, hogy hibát követett el, és nagyot füllentett!
Micsoda illóolajszakértő lett! :) Pira megmasszírgálhatná az én fejemet is, hátha felébreszt nálam is valami rejtett képességeket! :D

Remélem én is, hogy beválnak ezek az új, felnőtt tanácsok! :)

M@minti 2010.05.25. 23:53:24

@Twilight-addenda: Szia Pogi! :D
Vacakolt a blog, és eddig nem látszott a kommented, úgyhogy most ráduplázok.
Már többen is ajánlották ezt a blogregisztrálást (köztük én is), de eddig nem történt változás. De azóta végiggondoltam, és ha létre lenne hozva a blog, lehet, hogy valaki komolyan venné, és tanácsokat kéregetne. :D Akkor viszont már nem lenne valósághű... :D

Lovessence 2010.05.25. 23:56:01

@M@minti:
Szia M@minti!
Már azt hittem, képes vagy lefeküdni anélkül, hogy idenéznél!
Ezek a tanácsok bizony-bizony be kell, hogy váljanak, mert ez már tényleg nem kamu. Bárki kipróbálhatja, akinek hasonló gondja van.
És rejtett képességei mindenkinek vannak, ez tuti. Csak van akinél nagyon el van rejtve, sokan pedig nem is keresik.
Hamarosan újabb meglepetés vár Audrey-val és a bloggal kapcsolatban.
És nagy kérdés: vajon mit kellene tennem, hogy a férjecskéd a blogbulira idehozzon, vagy legalább elengedjen? Komolyan úgy érzem, hogy nagyon ott a helyed!

M@minti 2010.05.26. 00:17:30

@Lovessence: Jaaaj, olyan nincs, hogy ne néznék ide, csak legfeljebb nem hagyok nyomot, mert legtöbbször a telefonomon netezek, azzal meg macerás kommentelni. De még a tegnapi lefekvés előtti fogmosásnál olvastam ám az új részt, csak most jutottam el oda, hogy írjak rá valamit. :)
A blogbulival kapcsolatban nem tudom, mit lehetne tenni, mert du. 6-kor van, fél7-7 felé vacsorázik a lurkóm, aztán fél8-8 felé fürdik, attól függően, hogy kicsi vagy nagy kádban zajlik a pancsi. Ezeket Párom nem tudja nélkülem megoldani, illetve a vacsit még csak-csak, de mivel jelenleg se lovam, se hajtási engedélyem, csak tömegközlekedve tudnék hazajönni, emiatt nem érnék haza időben. :(

Benina szintén szervez egy találkozót, amire szintén nem tudok eljutni, nála már felvetettem, hogy nem lehetne-e valami videofelvételt készíteni a találkozóról. Most neked is felvetem, hátha mi, peches távolmaradók is kapunk valami vigaszt, egy felvétel formájában. :)

Twilight-addenda · http://twilight-addenda.blogspot.com 2010.05.26. 08:48:42

Sziasztok!

Úgy látszik ez a bejegyzés a hármunk magán beszélgetése lett! :-DDDD

Twilight-addenda · http://twilight-addenda.blogspot.com 2010.05.26. 11:22:55

@Twilight-addenda:

Lovessence!

A "molyos" e-mail címedre írtam egy levélkét az éjszaka. Köze van a hétfőhöz, de úgy gondolom, nem tartozik ország-világ elé(egyelőre)!

Csak ennyit akartam, így hirtelen. Szombaton és vasárnap egy kicsit necces lesz az elérhetőségem, ezért figyelmeztetlek rá.

M@minti! Szia Timcsa! :-D
A blog kérdésében részben igazad van, de azért regelni csak lehetne, aztán meg legfeljebb ki lenne rá bigyesztve egy ideig, hogy fejlesztés alatt. Előbb-utóbb majdcsak kitalálná Viki, hogy mit kezdjen vele, vagy ravasz módon lehetne a tükrözése ennek a blognak is(ebben sztem Te nagyobb szakértő vagy!)A mai világban mindent meg lehet oldalni, csak akarni kell! Esetleg a könyv megjelenése után lehetne az a hivatalos rajongói blog.(Még akár a könyvbe is belekerülhetne a cím, nem tudom hogy áll a nyomdai előkészítés, de az októberi kiadást feltételezve még semmi sincs elkésve szerintem.)Ahogyan ennek a történetnek a dolgai alakulnak, nem kéne a Viki írói blogjához láncolni a Lovessence-t, mert lehet, hogy később önálló életre kel, míg Vikinek megmaradna a saját nevével fémjelzett írói blogja. A kecske és a káposzta esete. Aki meg a Lovessence-el akarna kapcsolatba kerülni, hát a könyvben esetleg szereplő címet kell csak bepötyögnie, nem pedig valami mást(én is néztem már bociszemmel amikor a blogmotor jött szembe, hogy lovessence.blog.hu nem vanik, aztán kapcsoltam, hogy ja! nem is az a cím.)

Tessék Timcsa, megkaptad! Rokonlelkek vagyunk, én se bírom fél A/4 alatt kiírni magam! Most örülhetsz!

Sziasztok!
süti beállítások módosítása