HTML

Home

Új regényt írok Meyer rajongóknak és egyéb értelmes embereknek, akik szoktak olvasni. Itt figyelemmel követheted ahogy haladok vele.

Friss topikok

Találkozzunk, ha ráérsz! Twilight-buli csütörtökön

2010.06.30. 08:01 Lovessence

 

 

Alkonyat-party, azaz vámpírbuli az U26-ban

 

Időpont: 2010. július 1.

Helyszín: U26 djuice clubshop, Nyugati Pályaudvar mellett az Eiffel térnél

 

Vámpírbuli lesz az U26 djuice clubshopban július elsején. Az Alkonyat-partyn egész nap vámpírfilmeket vetítenek, Volentics Ádám maszkmester vámpíros maszkokat készít, a vérszívó sminkeket pedig profik varázsolják fel az arcokra. Mindez egy jótékonysági programmal egészül ki, hiszen a véradással az arra rászorulókat segíthetik a fiatalok. Az első 50 véradó jegyet nyer a Napfogyatkozás című, legújabb Alkonyat filmre. Délután 6 órától a Hajnalhasadás című könyv fordítójával, Bosnyák Viktóriával Lévai Balázs beszélget.

 

Napjainkban reneszánszukat élik a vámpírtörténetek, a Twilight Saga-nak köszönhetően pedig soha nem látott népszerűségnek örvendenek. Fiatalok előszeretettel öltöznek vérszívónak és élik bele magukat az ősi vámpírlegendák egyes történeteibe vagy napjaink filmjeinek népszerű jeleneteibe. A vámpírok alakját körüllengő misztikum, és a létezés-nem létezés kérdése örök téma.

 

A djuice 2010. július 1-én megrendezi az Alkonyat-partyt, melynek keretében hatalmas vámpírbulit és izgalmasabbnál izgalmasabb programokat kínál minden ott megjelenő „vérszívónak”. Persze nemcsak vérszívás, hanem véradás is lesz, méghozzá önkéntes, hiszen aznap délután 3 órától 7 óráig az U26 djuice clubshopban a Magyar Vöröskereszt számára lehet vért adni. Az első 50 véradó mozijegyet kap a június 30-án bemutatásra kerülő legújabb Twilight filmre, a Napfogyatkozásra.

Délután 4 órától Volentics Ádám maszkmester tart bemutató munkáiból. Vámpírfogacskák nyomát tudja a jelentkezők nyakára varázsolni. Délután 6 órától a legújabb Alkonyat könyv, a Hajnalhasadás című könyv fordítójával, Bosnyák Viktóriával Lévai Balázs beszélget. Az AVON profi sminkesei este 7 és 11 óra között segítenek vonzó vámpírrá változni. Este 11 órától jelmezes bulival zárul a program.

 

Az Alkonyat-partyn a véradást tényleg érdemes véresen komolyan venni. A Magyar Vöröskereszt minden évben 500 000 egység vért vesz le az adakozóktól. Szerencsés esetben minimum 9000 egység tartaléknak kell lennie a raktárban, de a kevés önkéntes véradó miatt ezt a szintet jelenleg sajnos nem érik el. Nyáron kevesebben adnak vért, hiszen mindenki szabadságon van, az iskolákban a szünidő is elkezdődött már, így igazán nagy szükség van a jelentkezőkre. Csupán 20-25 perc a napból, csupán 4,5 dl vér és így akár 3 ember élete is megmenthető. A véradáshoz 50 kg fölötti súllyal kell rendelkezni, minimum 18 éveseket várnak, akik természetesen a véradást megelőzően nem fogyasztottak alkoholt. A piercing és a tetoválás nem akadály, kivéve, ha az utóbbi fél évben került fel. Egy helyszíni gyors szűrővizsgálat után az orvos meg tudja mondani, hogy alkalmas-e a jelentkező véradónak. Természetesen személyigazolványt, lakcím kártyát és TAJ kártyát hozni kell.

 

Kellemes borzongást mindenkinek!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bosnyakviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr152120054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása