HTML

Home

Új regényt írok Meyer rajongóknak és egyéb értelmes embereknek, akik szoktak olvasni. Itt figyelemmel követheted ahogy haladok vele.

Friss topikok

Szolnok

2011.01.03. 00:38 Lovessence

Már most szólok, hogy január 19-én délután Szolnokon tartok Lovessence-Twilight találkozót. Remélem, sokan lesztek!

A pontos helyet és időpontot majd még megírom.

Várlak!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bosnyakviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr172555586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kevin^^ 2011.01.19. 19:04:29

wá^^ nagyszerű volt gratulálokkkkk! biztos megfogom rendelni... ha lesz filmes adoptációja feltétlenül válassz be... gratulálok csak így tovább! :D

Lovessence 2011.01.20. 21:09:44

Örülök, hogy tetszik! :-)
Ne aggódj, ha bármi újdonság lesz, azt itt a blogon, de az iwiwen, facebookon is meg fogod tudni, nem maradsz ki semmiből.
Azért a filmmel még várjunk egy percet, ez csak vágyálom.
Majd ha már angolul megjelent, akkor kezdhetünk komolyabban tervezgetni.
Remélem, a plakátnak találsz helyet!

Kevin^^ 2011.01.21. 23:32:39

a plakátot először kisajátítottam, hogy hazaviszem és kiragasztom a faliújságomra(amin egyébként twilight kristen ashley greem poszterek is vannak) de végülis bevittem az iskolába hogy rakják ki a hirdetések mellé! De az aláírott könyvjelzőtt soha semilyen körülmények között (mert mi ügye nem nézünk valóvilágot alecos:mindig minden k között xD) tehát soha semilyen körülmények között nem adnám senkinek... viszont a lovessence illatú papír nincs meg )=
további jó alkotást!
süti beállítások módosítása