HTML

Home

Új regényt írok Meyer rajongóknak és egyéb értelmes embereknek, akik szoktak olvasni. Itt figyelemmel követheted ahogy haladok vele.

Friss topikok

Audrey bölcs válaszai

2010.03.30. 23:21 Lovessence

Gyorsan, még éjfél előtt felteszem hősnőnk épületes tanácsait, nehogy valaki ezért ne tudjon aludni.

Szerintem többen is sejtettétek, hogy kizárt, hogy tényleg valami nagy szakértő legyen. Elvégre dunsztja sincs a fiúkról, a szerelemről, illetve úgy tűnik kábé semmiről sincs dunsztja, csak a tananyagról.

Audrey

@bloodredtomatoe:

Kedves Paradicsom! Semmi vész! Csak a megfelelő smink, és nem fog látszani. A lényeg, hogy jó vastagon kend fel az alapozót, és a púderrel se spórolj! Nekem elhiheted, arcfestésben (is) nagy vagyok. Sok sikert!

 

Audrey

@FatBaloon:

Járj mindig feketében, az vékonyít! Hozzá feltétlen magassarkút válassz, mert attól meg hosszabb a lábad.

 

Audrey

@ HelloKitty12:

Szerintem ehhez feltétlen egy olyan srác kell, aki nagyon tud. Keresd meg a sulid csókkirályát. Ő lesz a legtutibb tanár. Ha a fogszabályzó összeakad, akkor baj van. Tarts magadnál egy kis fogót, amivel megszerelhetitek. (Persze ehhez fog kelleni még valaki. Talán biztonságosabb, ha két rácsosfogú inkább társaságban smacizik.)

 

Audrey

@Stinky95:

1, Nem lehet, hogy műszálas cuccokban jársz? Az szerintem irtóra tré. Abban talán még én is megizzadnék egy kicsit.

2, Használ erős parfümöt, pédául Thierry Muglertől az Angelt, tudod, aminek csillag alakú az üvege. http://www.perfumezilla.com/images_product/thierry-mugler-angel-eau-parfum-spray14881.jpg

Az minden testszagot elfed. Ráadásul ha megizzadsz, csak még erősebben párolog a bőrödről. Attól majd kifekszik a srác és nem fog azon gondolkodni, hogy lucskos a tenyered, mert az izgalomtól az övé is az lesz.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bosnyakviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr901882755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyal (Kitti) 2010.03.31. 21:27:23

Szia!
Nem semmi xD Stinki95 kérdésére adott válasz tetszik a legjobban :D
Kifekszik a srác. Okké...
Amúgy most elgondolkoztam ezen... vannak osztálytársaim, akikből csak úgy árad a tömény parfűm illat. (Egy hónapban minimum 1-2 parfümöt elhasználnak.) Lehet, hogy ez a legújabb testszag elfedési trend náluk :/
A többi válasz is szerintem nagyon jó lett, néhol meg-meg kuncogtam a dolgot. Ez egyiket pedig lehet, hogy én magam is ki fogom próbálni.
Várom az újabb bejegyzést.

Kitti

Lovessence 2010.03.31. 23:34:58

@Angyal (Kitti):
Szia Angyal!
Azért ha bejön neked Audrey szaktanácsa, kérlek, tudasd velünk is!
süti beállítások módosítása