HTML

Home

Új regényt írok Meyer rajongóknak és egyéb értelmes embereknek, akik szoktak olvasni. Itt figyelemmel követheted ahogy haladok vele.

Friss topikok

KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZ!

2011.02.22. 19:03 Lovessence

Kedves, kitartó Barátaim!

Végére értem a LOVESSENCE megírásának.

Nyugodtan higgyétek el, bár magam is alig hiszem.

Most még fésülgetem egy kicsit.

Közben a családom olvasgatja, várom tőlük az első komolyabb kritikát, mert én már annyira benne vagyok , hogy fogalmam sincs, minden a helyén van-e.

Ezt persze Ti sem tudhatjátok, hiszen összevissza vágtam Hozzátok mindenféle részleteket.

 

AMint végére érek a fésülgetésnek is, kitalálok valami módiot arra, hogy találkozhassunk azokkal, akinek van kedvük.

Addig is puszi

Viki

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bosnyakviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr182681352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M@minti 2011.02.22. 20:54:58

Juhéééé! Naaagy gratula! :D Személy szerint alig várom, hogy megjelenjen, bár tudom, hogy innen még hosszú az út. De legalább már láthatjuk a fényt az alagút végén. ;) :D
Ezzel a hírrel tényleg dobtad a napomat, köszi a tájékoztatást. Is. :)

Kucher Dóri 2011.02.23. 10:57:49

Oh MY GOOOOD!!!! JUJJJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ *----------* KÉÉÉÉÉÉÉÉSZ ! :D Viki azért a bejegyzés címében látszódik,hogy örülsz! ;) Váóóó,gratula! :) A családodat meg irigylem.:P Minél hamarabb talizzunk! ;) És akkor most elkezded fordítani majd a Különlegeseket? :) Azt is nagyon várom már! :D Amúgy a gimnáziumi magyartanáromnak mondtam,hogy vagy Te,mint a család ismerőse és ,hogy szívesen jönnél hozzánk..nagyon örült neki!!! :D Csak mondtam neki,hogy te neked eddig "kisebbeknek"(mint mi) jelent meg könyved(szóval valószínüleg nem olvasták nagyon rajtam kívül) és,hogy most írod a "nekünk" szólót,ezért jövőre lenne érdemes téged meghívni. Hát nemtom most mi lesz mondtam neki (ugye nembaj?),hogy ha kell adok elérhetőséget hozzád..na majd meglátjuk,nagyon várom a találkánkat ;) Puszi

Myra F 2011.03.01. 12:41:20

Gratulálok!!!! Már nagyon régóta várom, h végre megrendelhessem a Kellytől a csodás könyved!!!! Szupííí :) Már csak kis idő és végre a kezemben tarthatom (remélem)!
Köszönöm a JÓ HÍRT !!!!!

M@minti 2011.03.02. 16:13:29

Na ez a blama! :D Myra F, legalább annyit illenék tudni, hogy Viki könyvmolyképzős!!! De ha te a Kellytől akarod megrendelni, hát lelked rajta! :P

Jáz (törölt) 2011.03.22. 22:45:38

Kellytől? Inkább Alexandra, nem? Kelly? XD
De jó lenne már olvasni. Bár valaki szétküldené a világnak. Nehéz várni. Egyszerűbb lenne MOST ELOLVASNI!!!:)
Alig várom, hogy a kezemben tartsam. Az író-olvasó tallkozón kaptam autogrammot is.:) És nem adom. :P

Türelmet Lenke :)

M@minti 2011.04.11. 20:46:01

Ha valaki erre jár: A fészbúkon valaki kedves rajongó beregisztrálta a Lovessence könyvet, szóval aki fészbúklakó, bátran lájkolhatja: www.facebook.com/pages/Lovessence-Lepkel%C3%A1ny/214078295274819

Rékacicus 2012.09.04. 16:12:58

Tudod én is most végeztem a könyvemmel,csak én ÉLETEM ELSŐ KÖNYVÉVEL. Még persze az apukám tanácsára még egyszer átnézem, hátha valamit jobban le tudok írni. Örülnék ha adnál néhány jó tanácsot. Jól jönne.

Rékacicus 2012.09.04. 16:18:06

Szeretnél eljönni Makóra a Szent István Egyházi Általános Iskolába, vagy a gyerekkönyvtárba? Nagyon örülnék neki, és szerintem rajtam kívül sokan mások is. Az igazgatót még nem kérdeztem meg, de szerintem ő is benne lenne. Legalább egy választ kérnék tőled.

Lovessence 2012.09.05. 11:28:29

@Rékacicus:
Gratulálok a nagy munkához. Sokan belekezdenek ilyesmibe, de sosem fejezik be. Ez már önmagában nagy szó.
Sokan szeretnék, hogy elolvassam az írásaikat, de erre sajnos nincsen időm. Arról nem beszélve, hogy nem lenne szívem elkeseríteni valakit, akinek esetleg még nm annyira jó a műve. Viszont létezik módszer arra, hogy megtudd ismerősök és idegenek véleményét. (Utóbbi fontosabb, mert elfogulatlanok.) Javaslom, hogy csinálj ilyen blogot, mint az enyém, és ott mutass meg részleteket! Ne az egészet, de bőségesen ahhoz, hogy mások beleélhessék magukat. Ha sokan elolvassák, és tetszik nekik,azzal egy valódi kiadót is meggyőzhetsz arról, hogy adja ki. Olyan kiadóval sose egyezkedj, aki ezért Tőled kér pénzt! Ha lesz blogod, add meg a címét, és felteszem ide,az összelinkelésbe, hogy többen rátaláljanak.

Lovessence 2012.09.05. 11:31:24

@Rékacicus: Makón már jártam, a könyvtárban kétszer is. Nagyon jól éreztem magam. Boldogan jönnék újra, ha látni akartok. Meghívhat az iskola, a könyvtár, vagy a kettő együtt. Ha szeretnék felvenni velem a kapcsolatot, megtalálnak a viki.sari.dori@t-online címen. (A könyvtár kérhet hozzá segítséget a Somogyi Könyvtártól, ahol Fodor Mónikához kellene fordulniuk, de ezt ők is tudják.)
Neked pedig nagyon szépen köszönöm, ha megpróbálod összehozni :-)

Rékacicus 2012.09.10. 16:15:51

@Lovessence: Tudod én nem tudom hogy kell blogot csinálni. Örülnék, ha elmagyaráznád nekem.
süti beállítások módosítása